Aşçılık

Önizleme

Önlisans TYYÇ: 5. Düzey QF-EHEA: Kısa Düzey EQF-LLL: 5. Düzey

Programın Vizyon ve Misyonu

Programın vizyonu sürdürülebilirlik konusuna dikkat çeken, bilimin ışığında yiyecek içecek sektörüne fayda sağlayacak, Türk mutfak kültürünü uluslararası platformda tanıtacak, değişen koşullara göre farklı bakış açıları geliştirebilecek şefler yetiştiren, ulusal ve uluslararası alanda kabul gören bir program olmaktır.
Programın misyonu mesleki bilgi ve becerilerle donatılmış, multidisipliner yaklaşımlara açık, etik anlayış ve sosyal sorumluluk bilincine sahip, sektör ihtiyaçlarını araştıran ve çözüm önerileri bulabilen, uluslararası düzeyde söz sahibi olabilecek, lider ruhlu ve girişimci bireyler yetiştiren, eğitim ve araştırmayı birlikte sürdüren bir program olmaktır.