Gastronomi ve Mutfak Sanatları (YL) (Tezsiz)

Önizleme

Yüksek Lisans TYYÇ: 7. Düzey QF-EHEA: 2. Düzey EQF-LLL: 7. Düzey

Öğretim Programı

1. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi Teorik Uygulama AKTS
GMS5101 Gastronomi Ve Reaksiyonlar Turkish Z 3 0 5
GMS5103 Fermente Ürünler Teknolojisi Turkish Z 2 2 5
GMS5105 İnovatif Gastronomi Uygulamaları Turkish Z 1 3 10
S 5
S 5
2. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi Teorik Uygulama AKTS
GMS5102 Anadolunun Mutfakları Ve Etnik Kökenler Turkish Z 1 3 10
GMS5104 Bilimsel Araştırma Yöntemleri Ve Etik Turkish Z 3 0 5
S 5
S 5
S 5
3. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi Teorik Uygulama AKTS
GMS5209 Dönem Projesi Turkish Z 0 2 30
Z:Zorunlu
S:Seçmeli