Gastronomi ve Mutfak Sanatları (YL) (Tezli)

Önizleme

Yüksek Lisans TYYÇ: 7. Düzey QF-EHEA: 2. Düzey EQF-LLL: 7. Düzey

Öğretim Programı

1. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi Teorik Uygulama AKTS
GMS5101 Gastronomi Ve Reaksiyonlar Turkish Z 3 0 5
GMS5103 Fermente Ürünler Teknolojisi Turkish Z 2 2 5
GMS5105 İnovatif Gastronomi Uygulamaları Turkish Z 1 3 10
S 5
S 5
2. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi Teorik Uygulama AKTS
GMS5102 Anadolunun Mutfakları Ve Etnik Kökenler Turkish Z 1 3 10
GMS5104 Bilimsel Araştırma Yöntemleri Ve Etik Turkish Z 3 0 5
GMS5106 Seminer Turkish Z 1 0 5
S 5
S 5
3. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi Teorik Uygulama AKTS
GMS5201 Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı - 1 Turkish Z 0 1 5
GMS5203 Tez Çalışması - 1 Turkish Z 1 0 25
4. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi Teorik Uygulama AKTS
GMS5202 Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı - 2 Turkish Z 0 1 5
GMS5204 Tez Çalışması - 2 Turkish Z 1 0 25
Z:Zorunlu
S:Seçmeli