Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
Teorik |
Uygulama |
AKTS |
GMS5001
|
Temel İstatistik |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5002
|
Yemek Ve İçecek Uyumunun Genel İlkeleri |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5003
|
Duyusal Analiz Teknikleri Ve Uygulamaları |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5004
|
Fine Dining Restoranlar |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5005
|
Gastronomi Ve Sürdürülebilirlik |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5006
|
Uluslararası Gastronomi Terminolojisi |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5007
|
Gastronomi Okuryazarlığı |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5008
|
Sosyal Bilimlerde İstatistik Paket Programları Uygulamaları |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5009
|
Osmanlı Türkçesine Giriş |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5010
|
Mutfak Gereçleri Ve Sofra Adabı |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5011
|
Pastacılık Terminolojisi Ve Teknikleri |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5012
|
Mutfak Hesaplamaları |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5013
|
Menü Mühendisliği Uygulamaları |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5014
|
Fonsiyonel Gıdalar |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5015
|
Moleküler Gastronomi |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5016
|
Alternatif Turizm Ve Gastronomi |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |
GMS5017
|
Gastronomi Ve Sürdürülebilir Kalkınma |
Turkish |
S
|
3 |
0 |
5 |