Gastronomi ve Mutfak Sanatları (YL) (Tezsiz)
Yüksek Lisans TYYÇ: 7. Düzey QF-EHEA: 2. Düzey EQF-LLL: 7. Düzey

Ders Program Çıktıları İlişiklendirilmesi

Etkisi Yok 1 En Düşük 2 Orta 3 En Yüksek
       
Etkisi Yok ED (En Düşük) D (Düşük) O (Orta) Y (Yüksek) EY (En Yüksek)
           
Etkisi Yok En Düşük Düşük Orta Yüksek En Yüksek
           
Program Kazanımları 1 2 3 4 Toplam %
Dersler
GMS5101 Gastronomi Ve Reaksiyonlar 0 0.00
GMS5101 Gastronomi Ve Reaksiyonlar
GMS5101 Gastronomi Ve Reaksiyonlar
GMS5102 Anadolunun Mutfakları Ve Etnik Kökenler 0 0.00
GMS5102 Anadolunun Mutfakları Ve Etnik Kökenler
GMS5102 Anadolunun Mutfakları Ve Etnik Kökenler
GMS5103 Fermente Ürünler Teknolojisi 0 0.00
GMS5103 Fermente Ürünler Teknolojisi
GMS5103 Fermente Ürünler Teknolojisi
GMS5104 Bilimsel Araştırma Yöntemleri Ve Etik 0 0.00
GMS5104 Bilimsel Araştırma Yöntemleri Ve Etik
GMS5104 Bilimsel Araştırma Yöntemleri Ve Etik
GMS5105 İnovatif Gastronomi Uygulamaları 0 0.00
GMS5105 İnovatif Gastronomi Uygulamaları
GMS5105 İnovatif Gastronomi Uygulamaları
GMS5209 Dönem Projesi 0 0.00
GMS5209 Dönem Projesi
GMS5209 Dönem Projesi