Gastronomi ve Mutfak Sanatları (YL) (Tezli)
Yüksek Lisans TYYÇ: 7. Düzey QF-EHEA: 2. Düzey EQF-LLL: 7. Düzey

Ders Program Çıktıları İlişiklendirilmesi

Etkisi Yok 1 En Düşük 2 Orta 3 En Yüksek
       
Etkisi Yok ED (En Düşük) D (Düşük) O (Orta) Y (Yüksek) EY (En Yüksek)
           
Etkisi Yok En Düşük Düşük Orta Yüksek En Yüksek
           
Program Kazanımları 1 2 3 4 5 6 7 Toplam %
Dersler
GMS5101 Gastronomi Ve Reaksiyonlar 0 0.00
GMS5101 Gastronomi Ve Reaksiyonlar
GMS5101 Gastronomi Ve Reaksiyonlar
GMS5102 Anadolunun Mutfakları Ve Etnik Kökenler 0 0.00
GMS5102 Anadolunun Mutfakları Ve Etnik Kökenler
GMS5102 Anadolunun Mutfakları Ve Etnik Kökenler
GMS5103 Fermente Ürünler Teknolojisi 0 0.00
GMS5103 Fermente Ürünler Teknolojisi
GMS5103 Fermente Ürünler Teknolojisi
GMS5104 Bilimsel Araştırma Yöntemleri Ve Etik 0 0.00
GMS5104 Bilimsel Araştırma Yöntemleri Ve Etik
GMS5104 Bilimsel Araştırma Yöntemleri Ve Etik
GMS5105 İnovatif Gastronomi Uygulamaları 0 0.00
GMS5105 İnovatif Gastronomi Uygulamaları
GMS5105 İnovatif Gastronomi Uygulamaları
GMS5106 Seminer 0 0.00
GMS5106 Seminer
GMS5106 Seminer
GMS5201 Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı - 1 0 0.00
GMS5201 Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı - 1
GMS5201 Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı - 1
GMS5202 Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı - 2 0 0.00
GMS5202 Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı - 2
GMS5202 Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı - 2
GMS5203 Tez Çalışması - 1 0 0.00
GMS5203 Tez Çalışması - 1
GMS5203 Tez Çalışması - 1
GMS5204 Tez Çalışması - 2 0 0.00
GMS5204 Tez Çalışması - 2
GMS5204 Tez Çalışması - 2